Wednesday, 24 February 2016

Happy Birthday sayang !

Cik shuya | 09:18:00 | 0Comments |

24 february , Alhamdulillah, tahun ni kita dapat celebrate besday sesama, besar dah awak sayang, tua dah awak. Tapi sedih nye, nak buat surprise tak jadi pulak. hmm. SORRY. Orang tk mampu nak bagi dia hadiah mcam girl lain. Orang tk mampu nak belanja dia dinner kat hotel. Orang mampu duduk dengan dia lelama je, orang mampu bawak dia pegi jenjalan queensbay je.

Orang manade duit nak bawak dia pergi celebrate besday jejauh grand grand. Orang just mampu bagi dia senyum je, Nasib la dia suka hadiah yg orang bagi tu kan. hehe.

Tahun ni last kan? buat elok2 sayang, HAPPY BIRTHDAY SAYANG!ILOVEYOU SO MUCH! SEMOGA SEMOGA DAN SEMOGA AWAK MAKIN GEMUK DAN GEMUK DARI ORANG, DAN SEMOGA AWAK BERJAYA DUNIA AKHIRAT 

(MOOD GEDIK) ^u^


No comments:

Post a Comment

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.