Wednesday, 15 June 2016

FREEBIES: HEADER part 1

June 15, 2016 0 Comments

Haii, korang nak header free tak? header yang tak berapa nak comel, setakat tu jela yang aku booleh buat, ahahah, dah malam ni otak tak berapa nak kreatif sangat. Nak guna? Guna je okayy.





nak url gambar? Tekan gambar, nanti keluar url copy then paste dalam blog korang 

Thursday, 2 June 2016

Real Friend

June 02, 2016 0 Comments
Assalammualaikum,

Hmm, betul orang cakap kan, kawan tak ramai takpe, asalkan ada time susah senang. Aku beruntung walaupun mmbe tak ramai, tapi aku ada kawan yg ada time aku susah, BIY. Kawan yg aku ada. Cukup istimewa. Dia yang selalu bagi aku nasihat semangat,

BIY selalu bagi semangat bila aku down. Terimaa kasih, sebab selalu ada bila aku perlu. Time aku susah macam ni kau dtg dan faham aku, sejuk rasa hati. Even kau marah, tapi kau tetap nasihatkan aku.

Besar sungguh dugaan yg aku kena tempuh. Hmmm, Mula aku lmeah, bila dia datang bagi semangat baru harapan baru, aku bangun balik. Terima kasih sebab ada dengan aku selalu. Terima kasih biyy.