Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

L O V E
Wednesday, 10 August 2016 | 04:48:00 | 0 comments
Assalammualaikum,

Aku kembali mengasah bakat, heheh. Bosan bosan ni kan boleh laa melukis balik, mana tau kott ada yg nak offer jadi designer ke kan, kehkehh. Lama jugak la aku tak try melukis. Last aku melukis, tak silap aku lepas spm dulu. Masa tu aku keje butik. So bos suruh la aku lukis lukis sikit dia nak buat baju, hehe. Lepas benti keje tu, aku tak melukis dah aku rasa. Barang barang aku semua dah hilang aku rasa. HEHE.

Ni tadi ibu belikan aku kaler baru, pensel baru, semua baru. Nak pujuk balik letuu, dah buang barang kite dulu kan. heheh. Ibu ni memahami, time princess dia tengah takde keje dia belikan barang barang tu. Memang kegilaan aku la tengok warna banyak banyak ni, hehehe 

Hopefully aku boleh melukis macam dulu lagi. Mana tau dapat offer kan kan  Doakan tau, kot kot dapat kerja cepat sikit. hee




Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic