Tuesday, 9 August 2016

Rindu

Cik shuya | 09:25:00 | 0Comments |





Assalammualaikum image

Dah 3 minggu rasa nye aku balik perak, cuti Balik kampung bawak beg dah macam bawak satu almari, HAHA  Aku angkut balik bear yang A's bagi tuu. terasa comel pulak bear yang dea bagi tu, First bear yg dea bagi tu dari london warna putih, perut buncit, macam tuan yg bagi tu, hahaha. Second tu warna gold, dari mana aku lupa, pastu bear mrbean, and last koala dari australia.

Bila tengok bear tu, tetiba pulak rasa rindu dekat tuan yg bagi tu. Alahaii, baru 3 minggu dah rindu gedik . HEHE. Tapi bila balikk ada je benda tak kenaa, gaduh perang abad ke 21. Geram je dengan dea tuu 

Lagi 2weeks dea nak exam dahh, kesian pulak nengok nyee mukaa serabut jee, study la konon tuhh, kehkeh  Tapi mmg nmpk dea study hard skg ni, muka pun stress je, kesian awak, takpe last kan dear. Hope u can do ur best dear.

Rindu awakk pakcik panda 

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.