Tuesday, 27 September 2016

FREEBIES: HEADER IMAGE ( cats )

Cik shuya | 08:30:00 | 2Comments |

Disebabkan aku banyak jumpa gambar sibulus comel. Bolehh la share sikit kann kan. HEE. 



















Freebies : Header ( random 2)

Cik shuya | 08:20:00 | 1Comments |

Assalammualaikum, Hi. 

Mulaa dah mood rajin datang, apa lagi, kita godek godek, asah sikitt ideaa ni. Haa ni la hasilnyaa. Comel atau tidakk ? Hee. Masih mencubaa nii. 






Si Bulus ku sayangg

Cik shuya | 02:01:00 | 3Comments |


Assalammualaikum, Hi

Today was the best day for me. Nak tauu kenapa ? Sebab ibu amik kan anak bulus utk akuu. HEE. Dua ekor tau. Ibu belikan cage baru untuk diorang, (senang bawak holiday). Satu warna hitam, satu warna putih cream aku pun taktau la warna dia. Mcam cream koko cemtu laa.

First dia sampai, memang aku terlebih excited laa. HEHE. Dah bulu dea kembang, geram nyee lahai. Yang paling best, dea sangat sangat aktif . Suke nyaa. Pening aku nak cari nama utk diorang, finally dah penat cari, aku nama kan je yg hitam opet, sebab aku layan upin ipin, Hehe. yang putih tu Leo, sebab orang yg bagi. HAHA.




Cepat besar yee sayangg, Comell betull awak berdua nii. HEHE

Saturday, 24 September 2016

FREEBIES: BACKGROUND ( stripes )

Cik shuya | 21:31:00 | 1Comments |


http://img04.deviantart.net/d3cd/i/2007/132/9/4/bw_striped_background_texture_by_enchantedgal_stock.jpg

http://pre04.deviantart.net/6cdc/th/pre/f/2007/284/c/0/c03383878027013f.jpg

 http://img10.deviantart.net/a0f0/i/2009/010/3/2/stripe_background_by_hotaru_tenten.jpg

http://pre06.deviantart.net/4ecc/th/pre/f/2012/199/e/d/free_custom_bg_box_light_purple_stripes_by_schan-d57cj0v.jpg

FREEBIES : BACKGROUND ( random )

Cik shuya | 21:19:00 | 0Comments |

http://orig10.deviantart.net/a617/f/2013/171/f/b/background_png_by_dlovatic1-d69v1sb.png



http://img02.deviantart.net/bd97/i/2007/276/9/c/roses_background_by_armathor_stock.jpg
 http://img06.deviantart.net/9c1c/i/2011/156/3/8/stars_background_by_fantmayo-d3i3bs2.jpg

http://pre01.deviantart.net/f59c/th/pre/i/2005/103/e/e/background_by_gixor.jpg
 SOURCE : DEVIANART

Waitingg ....

Cik shuya | 09:16:00 | 4Comments |


Assalammualaikum, Hi, Tadi aku berjalan dari blog ke blogg, fuhh penat ohh menyusurii blogg yg menarik lagi osemm, hahaha. Sekali aku masuk la blog Cityzooliecar, okayy hati melonjak keriangan. Air liur meleleh leleh dah ni, HAHA. Nak tau kenapa ? Ini sebab dia 


 Sis nii dah pos hadiahh giveawayy kite laa. Ohh tak sabar nyee, HAHAHA. Saya tunggu abam posmen dtg ni, HEHE. 

Hoki

Cik shuya | 08:28:00 | 0Comments |


Bila aku terpandang stick hoki aku tadi, tetibaa aku rinduu zaman main hoki dulu. Kurus jee aku masa main hoki dulu. Aku rindu player SAGORIAN , player HILIR PERAK, player DATO' SAGOR. Siyess aku cakap aku rindu. Banyak kali jugak aku makan stick hoki nii. Dalam padang pernah luar padang pernah, dekat rumah pun aku biasa makan, AHAHA

Dulu, masa habis spm, aku fikir nak cari UNI/KOLEJ yg ada hoki, tp nak buat macam mana, keadaan lutut tk mengizinkan aku main balik, SEDIHH  Lama kot aku berjinak dengan hoki ni. Masuk je sek menengah. FORM1. Aku terus masuk hoki. Pagi sampai ke petang. Petang bwk ke malam. Asyik hoki hoki hoki. Sampai aku tkde masa konon nye nk pegang buku. Padahal aku yg malas. Sampai la aku form 4 aku jadi striker. Naik form 5 aku jadi keeper. Badan berat 

Sebab hoki jugak abah bagi aku stick fav aku. Abah belanja aku kasut fav aku. And sebab hoki jugak aku kena tibai dengan stick hoki. HAHAHA Sebab apa? Takyah tanya laa. KAHKAH 

Aku rindu gila dekat bebudak hilir perak 2014, entah deme ingat aku lagi ke tidak. EM EMM. Aku rindu rara, diba, emm. Kalau la dapat satu team dengan diorang lagi kan best. Buat reunion sesama dengan bebudak hoki. EMM EMM. RINDUU WEHH RINDU 

Aku rindu korang beb ! Semoga dapat contact lagi. 

Friday, 23 September 2016

Lecturer ohh lecturer !

Cik shuya | 01:40:00 | 3Comments |
Assalammualaikum, Hi.

Tadi, aku scroll punya scroll dekat fb, Terjumpa pulak satu gambar ni pasal lecturer. Fuhh! Komen dekat situ, pedass sungguh. Ada yang bagi komen positif and tak kurang jugak komen negatif nyaa.


Disebab kan satu gambar ni, ramai student dan ex student berkampung mengomen dekat gambar ni. Ada yang bagi komen positif, benda ni just untuk mendisiplinkan student ja, tapi ada jugak yg bagi komen negatif, cakap lecturer tak patut hina kerja pelajar. Aku tak pernah la lagi assignment kena campak dalam tong sampah. Tapi assignment terbang tu ada dah. AHAHA








So, apa komen korangg ? HAHA 

Thursday, 22 September 2016

MiSiON CUTI SEM

Cik shuya | 19:08:00 | 0Comments |


Dah 2 harii akuu bersenang lenang, goyang kaki. Masa untuk cari kerja pulak, tak boleh ohh duduk diam je, bosan akuu. So, misi aku time cuti nii, KERJA! Bukan kerja payah punn, tolong ibu je. NGEHNGEH ~ 

Pagi ibu cakap kerja kemas rumah, petang aku tolong ibu buat roti canai *buat la sangat So malam baru free nak hapdet entry baru. HEE :) So korang dh start cuti sem ke ? APA mision korang pulak ? Hehee

Freebies: Header

Cik shuya | 11:13:00 | 2Comments |
Assalammualaikum, Hi gais,

Entah kenapa mata aku ni taknak pejamm, Aku dah mengantuk beribu riban kali dah ni, mata idak jugak layu. Sudah nyaa terniat dekat hati nak buat header. Gambar aku cari dekat google dan ad jugak dari sis RRAI . Bagi la pendapat korang sikit yee. hee :)





1200x600

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.