Thursday, 15 September 2016

travel

Cik shuya | 04:41:00 | 0Comments |




Assalammualaikum, Hi

Tadi, aku dok sibukk lepakk depan laptop, godek godek tiket flight murah, tetiba ibu datang, Suruh tengok kan tiket pegi Langkawi, hujung bulan 12 katanya. Aku pun apa lagi, dengan segera, tangan mengodek tarikh nk booked tiket flight. Dah siap apa semua aku submit, nak tengok harga.

Sekali tengok harga dia, macam tak percaya jee. Murah. 8orang baru RM224.80 pergi balik. Murah laa kan? sebab sebelum ni aku check 2orang je RM200 lebih, dua orang tu, nihh 224. Like seriusly. HAHAHA. Ibu pun apa lagi, haa booked je katanye. Sebelum aku booked, nk jugak pendapat kn.

Flight, Naik kat penang, 29/12/2016, Balik, Langkawi, 1/1/2017

So apa pendapat korang? Murah atau mahal? Sebab aku bab harga ni kekadang bebai jugakk. Orang cakap mahal, yang aku cakap murah. HAHA. Ce bagi pendapat sikit, murah ke mahal?

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.