"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Kesayangan Rosak
Sunday, 2 October 2016 at October 02, 2016
Assalammualaikum, Hi

Terasa lama membawa diri. Acewa. Hahaha. Act, laptop akuu rosak. Anak abang aku dea tekan tekan apa aku pun tktau, habis hilang file segala file game gambar dalam tuu. Nasib la acu korang ni baikk. Kalau la korang besar, acuu gigit gigit dah korangg. Nayaa belubang hidung. Kehkehh!

So pilihan yg terbaik, pegi format jelaa laptop tu. Menangis tk berlagu la aku. Habis semua doc, file aku. So assignment semua aku kena la buat balik. Huwaaaa!!! Tak relaa weh tk rela. Aku pun salah. Yang tak backup file semua sapa suruh kan kan. Emmm.

Memandangkan laptop takde, aku akan update pakai fon jee. Tuu pon kalau aku rajin. Haha. Aku menghilang tu, jangan rindu pulak ye. Hee, bhai 😘

1 comments






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you