Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Kesayangan Rosak
Sunday, 2 October 2016 | 19:22:00 | 1 comments
Assalammualaikum, Hi

Terasa lama membawa diri. Acewa. Hahaha. Act, laptop akuu rosak. Anak abang aku dea tekan tekan apa aku pun tktau, habis hilang file segala file game gambar dalam tuu. Nasib la acu korang ni baikk. Kalau la korang besar, acuu gigit gigit dah korangg. Nayaa belubang hidung. Kehkehh!

So pilihan yg terbaik, pegi format jelaa laptop tu. Menangis tk berlagu la aku. Habis semua doc, file aku. So assignment semua aku kena la buat balik. Huwaaaa!!! Tak relaa weh tk rela. Aku pun salah. Yang tak backup file semua sapa suruh kan kan. Emmm.

Memandangkan laptop takde, aku akan update pakai fon jee. Tuu pon kalau aku rajin. Haha. Aku menghilang tu, jangan rindu pulak ye. Hee, bhai 😘



Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic