Birthday Project

Assalammualaikum, hi. Lama rasa nya tk balik kampung, cewahh padahal baru 3-4 minggu. Hahaah. Aku plan nak balek perak seminggu. So smlm ...


Assalammualaikum, hi. Lama rasa nya tk balik kampung, cewahh padahal baru 3-4 minggu. Hahaah. Aku plan nak balek perak seminggu. So smlm ak pun shopping siap² brg nk buat surprise candy. Sempena birthday Batrisyia, anak abg aku dgn adik dia. Haziq. Birthday haziq bulan satu ritu, tp masa tu ak tkde sini. Ak pegi riau ritu kn. So ak plan nk buat dua.

Beli punya beli coklat rasa bnyak la pulakk, hahaha. Tp harga terkwjut ak tengok. Ak dok bajet rm60 keatas. Alhamdulillah tk smpai, hahahaha. Disebabkan smlm ak dok melepet dkt kdai abe dgn mmbe semua. Terlajak smpai lewat. Balek pun lewat sbb sorg jatuh moto. Ak kena siapkan jugak.sbb nk balek perak. Sudahnye, pkul 4 aku tido. Bukan apa, main ps je dgn abg ak. Kahkah.

Dah siap semua. Aku letak atas meja sblh tv, konon nk buat surprise, sbb bebudak tu tk balik sekolah lg masa aku nk kuar tadi. Acah acah surprise le konon. Hahaha. Ni hasilnya.




Ni jelha hasil nye. Acu diorang ni buat sesimple yg mungkin. Sbb tk ckup masa. Acu nak balik perak. Hehehe. Yg dalam kotak tu utk haziq n dlm jar tu untuk kakak. Okayy kn?

You Might Also Like

0 comments

Followers