Surprise bouquet

Sekarang byk kn yg suka bg bouquet sbgai hadiah kan? Kekdg tu bouquet kt kedai yg ad bunga dan bear tu smpai RM90-RM120 kan? Dgn bajet R...


Sekarang byk kn yg suka bg bouquet sbgai hadiah kan? Kekdg tu bouquet kt kedai yg ad bunga dan bear tu smpai RM90-RM120 kan? Dgn bajet RM60-90 korang boleh dapat jambangan coklat dan seangkatan dgn nye. Siap pi hantaq dpn pintu rumah lagi. Area penang island jelha buat masa ni. Hahaha

Harga depends on jenis coklat dan barang yg korang nk la yee. Boleh request la nk letak apa kt bouquet korg tu. Ayam kfc ke, donut ke, nuget ke. Haa bagitau je. Hahaa. Skg ni byk akk² suka bg cik husband jambangan rokok dan lighter cricket. Perli ke apa ak taktahu. Hahaha. Korang nk buat surprise ke, aku boleh jadi runner tolong p hantaq surprise tu.

Sekiranya ad yg berminat nk SURPRISE BOUQUET by SR ni, boleh contact details diatas yee. Akan direply ASAP. Hee. Cod area penang island je tau. Luar jambatan cas ikut kawasan. Dalam pulau FREE DELIVERY. Special untuk awakk awak semua.

Free gift : Utk yg bertuah 
 Sumber : Pakcik google

You Might Also Like

6 comments

  1. Wahhhhhhhh menarik ni! memang trend orang bagi jambangan coklat ja sekarang.

    ReplyDelete
  2. Hee, kan? So sy mencuba je, insha Allah harga berpatutan. Hee.

    ReplyDelete
  3. Ala jauhnya di penang... huhu...

    ReplyDelete
  4. Kalau dapat ni sehari jer habis. habis makan dan habis diet. combo. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bgtau besday nnt mana tau dpt surprise ke. Hahaha

      Delete

Followers