Surprise by SR

Assalammualaikum, hi. Alhamdulillah. Ni surprise box untuk di pos ke shah alam. Ada wish card, jam vincci (atas permintaan), body lotion,...


Assalammualaikum, hi. Alhamdulillah. Ni surprise box untuk di pos ke shah alam. Ada wish card, jam vincci (atas permintaan), body lotion, dan coklat dalam bunga tu, dari atas nampak la, hehehehe. And dia amik package sekali dgn gambar polaroid. 

Permintaan dia, dia nk sesimple yg boleh, sebab yg punya hadiah tak suka serabut sgt. Kotak yg ada jam tu aku sejak je letak. Hahahah. Buat semak tepi tu kejap. Kehkehh. Surprise ni dia nk sampai sebelum 14/3. Semalam dia mintak, harini dh buat dan nk pos esok.

Terima kasih percaya kan aku, disebabkan aku baik hati, ad la selit freegift dlm tu.hehehe. Klau ad yg nak surprise box besar gedabak pon boleh buat. InshaAllah aku cuba. Hehehe. Okay ke tidak? Ke nampak simple sgt? Tny cust dia suka. Sbb simple. Berpatutan dgn harga katanya. Hee






You Might Also Like

2 comments

  1. Kreatif nya, boleh jana income sampingan ni... sekarang ni elemen surprise penting dalam perhubungan....

    ReplyDelete
  2. Hehe, sikit je kreatif. Hahaha. Klau nk surprise kn someone nnt boleh la contact shuya ye, hee

    ReplyDelete

Followers