About me


Nama aku NORSUHAIDA MOHAMAD RASID. Kawan kawan & family panggil aku adik/ayu. Aku dapat nama shuya ni masa aku belajar dekat PTPL sekarang dh tukar nama jadi MSU college. Aku lahir pada 3JUN1997. Sekarang umur aku 22tahun(2019). Anak bongsu dari 5 orang. Aku satu satunya perempuan dalam family aku. Sebabtu, aku macam ala ala tomboy sikit. Hahahah. Untuk aku pakai baju dalam gambar tu mmg dipaksa baru nk. Kalau tk tshirt dengan jeans jela. Simple, dan selesa.

Sekolah rendah, aku sekolah dkt SEKOLAH KEBANGSAAN SERI LANGKAP. Sk aku mmg aktif gila sukan, tp paling jauh aku pegi pun daerah je. Hahaha. Sek men pulak, aku sek. Men. Dato' sagor langkap. Aku sangat aktif Hoki. Dari form one sampai form five aku stick dengan hoki. Jauh lah jugak aku pegi. Aku dpt wakil hilir perak. Masani aku main position keeper. After habis spm. Aku sambung ke Diploma. Aku masuk PTPL COLLEGE.

Aku kenal din since 2015, bermula dengan kawan baik. Akhirnya jadi someone special utk aku. Hehe ❤️ 24APRIL2015


SETAHUN YG LEPAS. 💌 aku bekerja dengan ibu aku. Jadi seorang penebar roti canai. Alhamdulillah aku happy dengan kerja aku. Itulah sedikit sebanyak pasal aku.

🆕 Sekarang! Aku stay penang. Tidak lagi menebar roti canai.

  • Share: