Monday, 29 June 2015

New place !

Cik shuya | 08:42:00 | 0Comments |




Assalammualaikum,

Yayy, alhamdulillah, dapat jugak tawaran sambung belajar dekat dengan dia (PENANG) ^^, Alhamdulillah dpt jugak even dapat course (HOTEL MANAGEMENT) yg tk berapa nk minat, tp okay la, hee. Yuran pon tak mahal sangat.

Maybe life dekat tempat baru nanti berbeza, kat sana takde kawan kat sana takde ibu abah, hmm, takpe laa, kejap ke jauh dengan ibu abah kan.

Insha Allah tempatbaru nanti aku berubah, maybe jadi rajin sikit, maybe nnt kat sana aku belajar dapat result bagus, seronok ibu abah. Takde la orang nak cakap aku loser lagi kan? hee

Cuba yg terbaik. "PELUANG TAK SELALU DATANG BERGOLEK"
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.