Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

New place !
Monday, 29 June 2015 | 08:42:00 | 0 comments




Assalammualaikum,

Yayy, alhamdulillah, dapat jugak tawaran sambung belajar dekat dengan dia (PENANG) ^^, Alhamdulillah dpt jugak even dapat course (HOTEL MANAGEMENT) yg tk berapa nk minat, tp okay la, hee. Yuran pon tak mahal sangat.

Maybe life dekat tempat baru nanti berbeza, kat sana takde kawan kat sana takde ibu abah, hmm, takpe laa, kejap ke jauh dengan ibu abah kan.

Insha Allah tempatbaru nanti aku berubah, maybe jadi rajin sikit, maybe nnt kat sana aku belajar dapat result bagus, seronok ibu abah. Takde la orang nak cakap aku loser lagi kan? hee

Cuba yg terbaik. "PELUANG TAK SELALU DATANG BERGOLEK"



| Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic