Wednesday, 8 May 2019

Cik Epal, My fav blogger.


Assalammualaikum. Hi.
Korang mesti kenal siapa Cik epal kan? Aku suka keluar masuk blog dia dulu. Masatu aku pun takde blog lagi. Salah satu sebab aku selalu pegi blog dia sbb nama blog dia paling senang aku nk ingat. Heheh. Sampai sekarang aku masih follow blog dia. Dan aku jugak follow IG dia dan suami.

First aku suka pasal cik epal ni, cara dia. Cara dia menulis blog dia. Aku suka dengn cara penyampaian dia. Aku jugak suka tengok gambar gambar dia pergi travel sana sini. Srs aku suka. Lagi lagi dengan anak dia seketul Han. Senyum je kerja dia. Baru baru ni cik epal telah selamat melahirkan seorang puteri. Wehh comel anak dia. Hidung dia tu yg mahal. Putih nya lahai. Kalau letak sebelah aku dah mcm kopi susu dh. Kahkah.

Aku adore gila dengan cik epal. Banyak orang kata dia suka menunjuk. For me, aku tk rasa pun dia menunjuk. Aku rasa puas tau tengok dia unboxing barang yg dia beli. Contohnya handbag dior/balenciaga. Aku tahu aku tak mampu nk beli handbag semahal itu. So dengan tengok dia unbox aku jadi puashati wehh dpt tengok. Tengok pun jadilah. Kan? Hahaha. Korang dh tengok anak cik epal? Visit lah ig dia. Srs comel sangat. Geram aku. Tahniah cikepal. Cik epal bnyak bagi inspirasi untuk aku. Korang yg tak kenal cik epal tu boleh lah Tekan sini okayy. Selamat berpantang untuk cikepal. Dan selamat berpuasa untuk korang semua ❤️

1 comment:

  1. samalah dgn kita,kita suka tgk instagram cik epal.comel kan anak dia tu. Han pula handsome

    ReplyDelete