"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


New place !
Monday, 29 June 2015 at June 29, 2015




Assalammualaikum,

Yayy, alhamdulillah, dapat jugak tawaran sambung belajar dekat dengan dia (PENANG) ^^, Alhamdulillah dpt jugak even dapat course (HOTEL MANAGEMENT) yg tk berapa nk minat, tp okay la, hee. Yuran pon tak mahal sangat.

Maybe life dekat tempat baru nanti berbeza, kat sana takde kawan kat sana takde ibu abah, hmm, takpe laa, kejap ke jauh dengan ibu abah kan.

Insha Allah tempatbaru nanti aku berubah, maybe jadi rajin sikit, maybe nnt kat sana aku belajar dapat result bagus, seronok ibu abah. Takde la orang nak cakap aku loser lagi kan? hee

Cuba yg terbaik. "PELUANG TAK SELALU DATANG BERGOLEK"

0 comments

0 Comments:

Post a Comment






N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you