"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Offer !!!
Wednesday, 20 April 2016 at April 20, 2016
Assalammualaikum , and Hi ,

Sorry sebab lama sangat dah tak update kan, biasa la, new sem, so agak busy sikit :D Ni baru habis test, so boleh la mengupdate.

Ni shuya nak bagitauu sikit, shuya skg bukak bisnes tudung. Macam macam jenis ada, boleh beli borong and boleh beli retail. If korang ada yg baru nk mula belajar meniaga, bolehh la pm shuya kalau nk jd agen dropship, boleh jugakk korang tambahh duit tepi kan kan ?

Untuk yg student macam shuya tuu, bolehh laa join, jangan risau dear, no fees untuk masuk agen nii, shuya akan inv masuk dalam group whatsapp. If nak join tinggalkan no fon yaa dear :)


SHAWL BUBBLE CHIFFON 


COLOUR CODE SHAWL CHIFFON




BAWAL MONOCROME CREPE 

1 comments

1 Comments:

Blogger Nabila Syifa said on 25 April 2016 at 22:42  

wah...cantik kaler shawl


Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you