Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Offer !!!
Wednesday, 20 April 2016 | 22:41:00 | 1 comments
Assalammualaikum , and Hi ,

Sorry sebab lama sangat dah tak update kan, biasa la, new sem, so agak busy sikit :D Ni baru habis test, so boleh la mengupdate.

Ni shuya nak bagitauu sikit, shuya skg bukak bisnes tudung. Macam macam jenis ada, boleh beli borong and boleh beli retail. If korang ada yg baru nk mula belajar meniaga, bolehh la pm shuya kalau nk jd agen dropship, boleh jugakk korang tambahh duit tepi kan kan ?

Untuk yg student macam shuya tuu, bolehh laa join, jangan risau dear, no fees untuk masuk agen nii, shuya akan inv masuk dalam group whatsapp. If nak join tinggalkan no fon yaa dear :)


SHAWL BUBBLE CHIFFON 


COLOUR CODE SHAWL CHIFFON




BAWAL MONOCROME CREPE 


Blogger Nabila Syifa said...

wah...cantik kaler shawl

 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic