Wednesday, 20 April 2016

Offer !!!

Cik shuya | 22:41:00 | 1Comments |
Assalammualaikum , and Hi ,

Sorry sebab lama sangat dah tak update kan, biasa la, new sem, so agak busy sikit :D Ni baru habis test, so boleh la mengupdate.

Ni shuya nak bagitauu sikit, shuya skg bukak bisnes tudung. Macam macam jenis ada, boleh beli borong and boleh beli retail. If korang ada yg baru nk mula belajar meniaga, bolehh la pm shuya kalau nk jd agen dropship, boleh jugakk korang tambahh duit tepi kan kan ?

Untuk yg student macam shuya tuu, bolehh laa join, jangan risau dear, no fees untuk masuk agen nii, shuya akan inv masuk dalam group whatsapp. If nak join tinggalkan no fon yaa dear :)


SHAWL BUBBLE CHIFFON 


COLOUR CODE SHAWL CHIFFON




BAWAL MONOCROME CREPE 

1 comment:

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.