Wednesday, 10 August 2016

Giveaway chocolate pencarian bloglist

Cik shuya | 20:13:00 | 5Comments |
Assalammualaikum, Hi

Tadi aku tengah ber blogwalking, terjumpa satu giveaway dekat blog BEGIN A NEW LIFE , terasa macam nak join pulakk. Hee. Giveaway ni dia suruh buat motivational quotes. Aku join bukan sebab nak menang atau pun hadiah dia. Just suka sukaa.


"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH'  , At my saddest : Allah is my Comforter"

Bila aku sedih atau jatuh, quotes tu selalu bangkit kan aku, quotes tu ada maksud yg tersurat dan tersirat, bila aku jatuh menjunam, quotes ni selalu jadikan aku bersemangat balik.

5 comments:

  1. Salam dan haaai. Terima kasih join ya! Salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
  2. @cityzooliecar Hii dan wslm. Sama sama sis, salam kenal jugakk

    ReplyDelete
  3. TAhniah !
    awak pemenang !
    Penuh inspirasi Quote awak ;)

    ReplyDelete
  4. SINGGAH

    https://belogs.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Tahniah. 1st winner. jom singgah dan follow blog saya juga. :)

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.