Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Giveaway chocolate pencarian bloglist
Wednesday, 10 August 2016 | 20:13:00 | 5 comments
Assalammualaikum, Hi

Tadi aku tengah ber blogwalking, terjumpa satu giveaway dekat blog BEGIN A NEW LIFE , terasa macam nak join pulakk. Hee. Giveaway ni dia suruh buat motivational quotes. Aku join bukan sebab nak menang atau pun hadiah dia. Just suka sukaa.


"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH'  , At my saddest : Allah is my Comforter"

Bila aku sedih atau jatuh, quotes tu selalu bangkit kan aku, quotes tu ada maksud yg tersurat dan tersirat, bila aku jatuh menjunam, quotes ni selalu jadikan aku bersemangat balik.


Blogger City Zooliecar said...

Salam dan haaai. Terima kasih join ya! Salam perkenalan ^^

 
Blogger Cik shuya said...

@cityzooliecar Hii dan wslm. Sama sama sis, salam kenal jugakk

 
Blogger MiSz eMyRA said...

TAhniah !
awak pemenang !
Penuh inspirasi Quote awak ;)

 
Blogger Jamil Hashim said...

SINGGAH

https://belogs.blogspot.my/

 
Blogger Iedya Abdullah said...

Tahniah. 1st winner. jom singgah dan follow blog saya juga. :)

 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic