"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Giveaway chocolate pencarian bloglist
Wednesday, 10 August 2016 at August 10, 2016
Assalammualaikum, Hi

Tadi aku tengah ber blogwalking, terjumpa satu giveaway dekat blog BEGIN A NEW LIFE , terasa macam nak join pulakk. Hee. Giveaway ni dia suruh buat motivational quotes. Aku join bukan sebab nak menang atau pun hadiah dia. Just suka sukaa.


"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH'  , At my saddest : Allah is my Comforter"

Bila aku sedih atau jatuh, quotes tu selalu bangkit kan aku, quotes tu ada maksud yg tersurat dan tersirat, bila aku jatuh menjunam, quotes ni selalu jadikan aku bersemangat balik.

5 comments

5 Comments:

Blogger City Zooliecar said on 11 August 2016 at 11:15  

Salam dan haaai. Terima kasih join ya! Salam perkenalan ^^


Blogger Cik shuya said on 11 August 2016 at 19:10  

@cityzooliecar Hii dan wslm. Sama sama sis, salam kenal jugakk


Blogger MiSz eMyRA said on 7 September 2016 at 12:09  

TAhniah !
awak pemenang !
Penuh inspirasi Quote awak ;)


Anonymous Anonymous said on 10 September 2016 at 03:23  

SINGGAH

https://belogs.blogspot.my/


Blogger Iedya Abdullah said on 20 September 2016 at 00:29  

Tahniah. 1st winner. jom singgah dan follow blog saya juga. :)


Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you