Thursday, 11 August 2016

Part 2

Cik shuya | 19:45:00 | 4Comments |
Assalammualaikum, hi

Tadi aku update yang berwarna, yg ni tak berwarna, act ni lama punya, hehehe. Saja nakk update jugakk poyo . HAHAHA. Korang rasa cantik ke tidak? Tak berapa nk  kemas sangat la aku lukis kan. Tak khatam lagi, hehe, setakat sikit sikit tu boleh lah. Nak banyak tu takde laa.







4 comments:

  1. I dah banyak kali try nak lukis macam ni tapi failed HAHAH
    this is superb!

    ReplyDelete
  2. @eeiou Hehe, ni pon banyakk kali try. at last ni la hasil nya. hehe

    ReplyDelete
  3. @eeiou Hehe, ni pon banyakk kali try. at last ni la hasil nya. hehe

    ReplyDelete
  4. Yg sketch no 2 and 3, bagi akak cantik. No 1 simple :)

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.