Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Part 2
Thursday, 11 August 2016 | 19:45:00 | 4 comments
Assalammualaikum, hi

Tadi aku update yang berwarna, yg ni tak berwarna, act ni lama punya, hehehe. Saja nakk update jugakk poyo . HAHAHA. Korang rasa cantik ke tidak? Tak berapa nk  kemas sangat la aku lukis kan. Tak khatam lagi, hehe, setakat sikit sikit tu boleh lah. Nak banyak tu takde laa.









Blogger Eeiou _ said...

I dah banyak kali try nak lukis macam ni tapi failed HAHAH
this is superb!

 
Blogger Cik shuya said...

@eeiou Hehe, ni pon banyakk kali try. at last ni la hasil nya. hehe

 
Blogger Cik shuya said...

@eeiou Hehe, ni pon banyakk kali try. at last ni la hasil nya. hehe

 
Blogger Tinta Lana said...

Yg sketch no 2 and 3, bagi akak cantik. No 1 simple :)

 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic