"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Part 2
Thursday, 11 August 2016 at August 11, 2016
Assalammualaikum, hi

Tadi aku update yang berwarna, yg ni tak berwarna, act ni lama punya, hehehe. Saja nakk update jugakk poyo . HAHAHA. Korang rasa cantik ke tidak? Tak berapa nk  kemas sangat la aku lukis kan. Tak khatam lagi, hehe, setakat sikit sikit tu boleh lah. Nak banyak tu takde laa.







4 comments

4 Comments:

Blogger Eeiou _ said on 12 August 2016 at 01:17  

I dah banyak kali try nak lukis macam ni tapi failed HAHAH
this is superb!


Blogger Cik shuya said on 12 August 2016 at 04:51  

@eeiou Hehe, ni pon banyakk kali try. at last ni la hasil nya. hehe


Blogger Cik shuya said on 12 August 2016 at 04:53  

@eeiou Hehe, ni pon banyakk kali try. at last ni la hasil nya. hehe


Blogger Tinta Lana said on 16 August 2016 at 03:10  

Yg sketch no 2 and 3, bagi akak cantik. No 1 simple :)


Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you