"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Si Bulus ku sayangg
Tuesday, 27 September 2016 at September 27, 2016


Assalammualaikum, Hi

Today was the best day for me. Nak tauu kenapa ? Sebab ibu amik kan anak bulus utk akuu. HEE. Dua ekor tau. Ibu belikan cage baru untuk diorang, (senang bawak holiday). Satu warna hitam, satu warna putih cream aku pun taktau la warna dia. Mcam cream koko cemtu laa.

First dia sampai, memang aku terlebih excited laa. HEHE. Dah bulu dea kembang, geram nyee lahai. Yang paling best, dea sangat sangat aktif . Suke nyaa. Pening aku nak cari nama utk diorang, finally dah penat cari, aku nama kan je yg hitam opet, sebab aku layan upin ipin, Hehe. yang putih tu Leo, sebab orang yg bagi. HAHA.




Cepat besar yee sayangg, Comell betull awak berdua nii. HEHE

3 comments

3 Comments:

Anonymous Anonymous said on 27 September 2016 at 03:49  

comelnya


Blogger Noor Maizan said on 27 September 2016 at 05:55  

Hello Opet and Leo, lucky boys... hihi boys ke gegirl main teka je :P
Cepat membesar dan sihat selalu okay.


Blogger Cik shuya said on 27 September 2016 at 07:39  

Hahaa, mcam tau tau je boys :D Terima kasihh akk, Si opet dan leo balas :D


Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you