Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Si Bulus ku sayangg
Tuesday, 27 September 2016 | 02:01:00 | 3 comments


Assalammualaikum, Hi

Today was the best day for me. Nak tauu kenapa ? Sebab ibu amik kan anak bulus utk akuu. HEE. Dua ekor tau. Ibu belikan cage baru untuk diorang, (senang bawak holiday). Satu warna hitam, satu warna putih cream aku pun taktau la warna dia. Mcam cream koko cemtu laa.

First dia sampai, memang aku terlebih excited laa. HEHE. Dah bulu dea kembang, geram nyee lahai. Yang paling best, dea sangat sangat aktif . Suke nyaa. Pening aku nak cari nama utk diorang, finally dah penat cari, aku nama kan je yg hitam opet, sebab aku layan upin ipin, Hehe. yang putih tu Leo, sebab orang yg bagi. HAHA.




Cepat besar yee sayangg, Comell betull awak berdua nii. HEHE


Anonymous Anonymous said...

comelnya

 
Blogger Noor Maizan said...

Hello Opet and Leo, lucky boys... hihi boys ke gegirl main teka je :P
Cepat membesar dan sihat selalu okay.

 
Blogger Cik shuya said...

Hahaa, mcam tau tau je boys :D Terima kasihh akk, Si opet dan leo balas :D

 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic