Tuesday, 27 September 2016

Si Bulus ku sayangg

Cik shuya | 02:01:00 | 3Comments |


Assalammualaikum, Hi

Today was the best day for me. Nak tauu kenapa ? Sebab ibu amik kan anak bulus utk akuu. HEE. Dua ekor tau. Ibu belikan cage baru untuk diorang, (senang bawak holiday). Satu warna hitam, satu warna putih cream aku pun taktau la warna dia. Mcam cream koko cemtu laa.

First dia sampai, memang aku terlebih excited laa. HEHE. Dah bulu dea kembang, geram nyee lahai. Yang paling best, dea sangat sangat aktif . Suke nyaa. Pening aku nak cari nama utk diorang, finally dah penat cari, aku nama kan je yg hitam opet, sebab aku layan upin ipin, Hehe. yang putih tu Leo, sebab orang yg bagi. HAHA.




Cepat besar yee sayangg, Comell betull awak berdua nii. HEHE

3 comments:

  1. Hello Opet and Leo, lucky boys... hihi boys ke gegirl main teka je :P
    Cepat membesar dan sihat selalu okay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa, mcam tau tau je boys :D Terima kasihh akk, Si opet dan leo balas :D

      Delete

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.