Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Wajah baru
Thursday, 16 February 2017 | 05:08:00 | 7 comments
Assalammualaikum, hi awakk. Ada rasa kelainan tk masuk sini? Hehehe. Mesti la lain. Aku dah tukar template. Malas dh nk pakai pink. Kita pakai taik cicak pulak. Black and white. Hehehe. Yayy, or nayy?

Rasa semakk tk datang sini? Ke rasa okay je? Kalau rasa semak aku nak tukar balik. Kalau okay, aku biarkan saja sampai dia berhabuk berkarat baru tukar. Hee. Btw, ni aku download dan tempek je. Malas lagi nk buat template sendiri. Nnt bila laptop aku dh balik dari hospital. Masa tu rajin pulakk nk tgok code kecik² tu. InshaAllah ada la template baru. Heheh

Kalau rasa tk selesa dengan template baru ni let me know okayy, sebab tkot nmpakk semak je. Kang semak semak orang taknak datang pulak. Kan? Hahaah. Kalau ada pape idea untuk aku tambahkan lagi silakan share. Sedia menerima segala komen anda. Tq. Lot of love budak comel. Kahkah!


Blogger Seorang Syed said...

Just niceee. black and white tak padat sangat dan simple je.

 
Blogger Noor Azlan said...

Tukar template memang makan masa... set itu set ini... tapi saya suka simple... sekarang pakai phone tak nampak all template ni... hehe...

 
Blogger Rockysweety 90 said...

Okay, suka template awak ringkas and kemas. paling saya suka tengok ada gif kucing tu, comel ..hehhee

 
Blogger Noor Azlan said...

Baru nampak... simple dan tak berserabut... hehe

 
Anonymous Nurul Rasya said...

Cantik!

 
Blogger Cik shuya said...

Thanks semua, hee

 
Blogger Julia Tarmidi said...

salam singgah dan follow. :)

Anda dijemput join GA saya!

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic