"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


White Himalayan Birkin
Friday, 18 May 2018 at May 18, 2018

Assalammualaikum. Dua tiga harini kecoh pasal handbag birkins yg bernilai hampir sama dgn nilai banglo. Ramai netizen tinggalkan komen, kenapa harga beg birkins sangat mahal.

Disebabkan rasa ingin tahu. Aku pun google lah pasal handbag Hermes Birkin ni. Keluar lah article viral pasal white Himalayan Birkin.

White Himalayan Birkin ni adalah handbag Hermes paling mahal didunia dengan nilai US$380000. Handbag ni telah dijual kepada pembeli tidak bernama.

Handbag ini mempunyai 18 karat emas dan bertatahkan 245 berlian. Warna nya sgt exclusive membuat kan handbag ini lagi menyerlah.


Sumber : thefashionlaw.com

3 comments

3 Comments:

Blogger fifie feyca said on 19 May 2018 at 15:38  

fuyoooo...


Blogger aff said on 20 May 2018 at 03:52  

daebak ! O.o


Blogger aisyah elsa said on 12 August 2018 at 09:44  

patutlah mahal ada berlian rupanya. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sebab nak tunggu next entry. saya suka cara awak menaip hehehe. kalau sudi meh lah singgah ke blog saya,


Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you