Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

White Himalayan Birkin
Friday, 18 May 2018 | 11:19:00 | 3 comments

Assalammualaikum. Dua tiga harini kecoh pasal handbag birkins yg bernilai hampir sama dgn nilai banglo. Ramai netizen tinggalkan komen, kenapa harga beg birkins sangat mahal.

Disebabkan rasa ingin tahu. Aku pun google lah pasal handbag Hermes Birkin ni. Keluar lah article viral pasal white Himalayan Birkin.

White Himalayan Birkin ni adalah handbag Hermes paling mahal didunia dengan nilai US$380000. Handbag ni telah dijual kepada pembeli tidak bernama.

Handbag ini mempunyai 18 karat emas dan bertatahkan 245 berlian. Warna nya sgt exclusive membuat kan handbag ini lagi menyerlah.


Sumber : thefashionlaw.com


Blogger fifie feyca said...

fuyoooo...

 
Blogger aff said...

daebak ! O.o

 
Blogger aisyah elsa said...

patutlah mahal ada berlian rupanya. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sebab nak tunggu next entry. saya suka cara awak menaip hehehe. kalau sudi meh lah singgah ke blog saya,

 

Post a Comment


Older Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic