Nota untuk pembaca....

By Cik shuya - July 10, 2019


Assalammualaikum, Hi korang. Untuk entry kalini, tiada isu atau topik yg aku nk kupas pun. Aku just nk bgtau yang aku dh tukar header. Tapi aku masukkan header tu guna hp je. Semua kerja kerja meng edit aku cuma guna fon je buat masa ni. Sebab nya laptop aku tk repair lagi. Malas! 

Sekiranya ada apa apa yg tk betul, korang boleh tinggalkan pesanan kt bwh ni yee. Guna fon ni agak ssh la aku nk adjust itu ini. Aku harap korang dpt bagi pandangan utk blog aku ye. InshaAllah aku akan cuba perbaiki segala kekurangan kecacatan dkt sini. Terima kasih :) 

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Does the header meant to be small? Sebab kecik betul header tu hehe I have to squint my eyes to see your photo there. But kudos on the editing sebab memang bukan senang nak edit pakai phone.

    Update blog guna phone senang cuma bab nak preview tu yang sakit hati sebab dia changed to mobile version. Susah nak preview post kita in desktop version.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Srsly my header kecik? Adehhh. Thankyou awak sbb bgtau. Dia bila preview okay. Tu yg mintak pendapat pengunjung blog tu. Tq yee

      Delete
  2. cuba kecilkan sedikit headernya. sebab di laptop ia terlalu besar sehingga perlu discroll ke kanan sedikit. cadangan kecilkan dibahagian sisi je sudah ok.

    btw followed here #81

    ReplyDelete