"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Pelamin DIY trending now
Sunday, 6 March 2016 at March 06, 2016
Kebanyakkan pengantin lebih suka pelamin yang grand dan mahal mahal, tapi sekarangg ni banyakk orang yang DIY sendiri pelamin deorang, DIY pelamin ni lebih jimat, sebab takpayah nak sewa memahal. Ni satu daripada langkah yg boleh kita amik utk jimatkan kos perkahwinan, betul tak ? Mai usha sikit gambar yang ada 








Cuba korang tengok tuu, guna tisu pun nampak cantik kan ? Kreatif nye deorang ni, Btw korang pun boleh buat untuk wedding atau majlis pertunangan korang nanti kan ? Kepada yg akan berkahwin tu, Selamat Penganti Baru ye.

1 comments

1 Comments:

Blogger Nabila Syifa said on 25 April 2016 at 22:42  

cutenya diy softcolor jer


Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you