Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Hantaran Kreatif
Sunday, 6 March 2016 | 22:04:00 | 1 comments
Sekarang ni macam macam jenis hantaran ada kan? Semua nampak cantik kan kan ? Tapi simple jee, awakk awak yg takde idea nak buat hantaran tu boleh usha sikit gambar hantaran ni, mana tau ada yg berkenan dihati kan, hee, Selamat Mencuci Mata








Semua nampak simple tapi menarik kann ? Sumber dari Google dan Pesona Pengantin, kalau korang nak tengok lagi banyak boleh la pergi page, pesonapengantin.com.my kat situ korang boleh tengok macam macam jenis lagi. Thanks membaca 



Blogger Nabila Syifa said...

berseni jemari

 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic