"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Hantaran Kreatif
Sunday, 6 March 2016 at March 06, 2016
Sekarang ni macam macam jenis hantaran ada kan? Semua nampak cantik kan kan ? Tapi simple jee, awakk awak yg takde idea nak buat hantaran tu boleh usha sikit gambar hantaran ni, mana tau ada yg berkenan dihati kan, hee, Selamat Mencuci Mata








Semua nampak simple tapi menarik kann ? Sumber dari Google dan Pesona Pengantin, kalau korang nak tengok lagi banyak boleh la pergi page, pesonapengantin.com.my kat situ korang boleh tengok macam macam jenis lagi. Thanks membaca 

1 comments

1 Comments:

Blogger Nabila Syifa said on 25 April 2016 at 22:43  

berseni jemari


Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you