Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

TIPS:Gigi Sihat Segar Menawan
Tuesday, 1 March 2016 | 10:45:00 | 0 comments



Assalammualaikum,

Hi korang, harini cik shuya ada nak bagi tips sikit untuk gigi tuu. Selalu nya perempuan ada masalah gigi kuning ni. Kalau korng nak tau, warna gigi kita mmg tak putih berseri mcam tu, gigi kita memang warna dia macam kuning2 sikit.

Cik shuya dapat tahu pun dari kawan cik shuya. Dia dokter gigi. Dia cakap, kalau gigi putih sangat pun tak elok, nanti cepat rosak. Cik shuya pun taktau, then dia bagitau mcam tu barula cik shuya tahu.

Cik shuya cakap gigi putih tak elok ? Bukan bukan, jgn salah faham. Cik shuya just bagitau yang gig kita sebenarnya memang tk putih seputih salji tu. Tu jee, jangan salah faham, cik shuya dapat info pon dari kawan cik shuya, cik shuya sendiri tak sure. Hehehe

So kalau korang nak putihkan gigi, korang takpayah pun beli produk memahal, mombazir jo. Korang beli baking soda, lemon. Guna benda tuu. Insha Allah putih.


Lemon and baking soda


Hasilnya insha Allah begini, putih bersinar sinar ohh, bak kata orang perak, silo mate teman wehh. HAHAHAHA


Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic