Friday, 1 July 2016

Raya raya !

Cik shuya | 11:30:00 | 0Comments |
Assalammualaikum, pejam celik pejam celik. Dah nak raya kan. kejap nya. Rasa baru je kita puasa. Ni tuptup dah nak raya. korang raya tahun ni balik raya mana ? shua raya Perak. Nasib la beli tiket awal. Kalau tak nayaa la raya sensorang kat Penang. 

Korang semua dh balik raya kampung ke ? shua dah sampaii kampung. Alhamdulillah. Balik awal, boleh tolong ibu kemas rumah. kemas laa sangat kan. HAHA. almaklum la dari kecik memang jarang sikit mengemas. Kalau bab tukar langsir mengecat tu takde hal. Bab nak kemas baju masak semua tu. Entah laa. hahaha. 

Seronok nya kan raya dengan family nii. Tapi yg tak best nyaa, bila raya ada abang yang tak balik. Rasa macam lain ohhh. Serius cakap memang sedih gila, sayuu hati tak dapat kumpul full adik beradik. Ada yang balik rumah mak mertua ada yang kerja. EMMM. 

btw, shua nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN. Raya yang stay perak boleh la datang OPEN HOUSE rumah shua. hehe. Tapi pesan awal awal ni, duit raya takde yee, hahahah. 


No comments:

Post a Comment

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.