"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


FREE: Drawstring backpack
Friday, 1 July 2016 at July 01, 2016


Assalammualaikum awak semua, sempena raya nii, rasa baik hati pulak nak bagi barang FREE, ada sesiapa yang minat drawstring backpack takk? Kalau ada nii nakk bagi percuma jee nii

Macam mana nak dapat barang Percuma nii? Senang je, korang repost balik ataupun tinggalkan jejak korang dekat komen supaya senang nak pilih pemenang nanti. Backpack ni ada TIGA tau, so apa tunggu lagi, jom rebut peluang jom. JANGAN LUPA tinggalkan jejak korang yee.


warna dan corak kami akan bagi random okay, jom ramai ramai join. Setiap minggu akan ada 3 orang pemenang, sampai habis bulan syawal, jom rebut peluang. selamat mencuba

0 comments

0 Comments:

Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you