"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Next step to success
Sunday, 7 August 2016 at August 07, 2016
Assalammualaikum...

Alhamdulillah, lagi seminggu sticker untuk "SHOP" dah nak siap, hee. Waa, tak sabar nyee nak tunggu sticker dan voucher discount sampai, hee :D

Korang doa doakan la online store aku berjaya yee, if korang nak support boleh la singgah singgah yee, tapi blog tk berapa banyakk gambar lagi. Belum siap sepenuhnye xD Maklum laa, tuan punya badan busy, banyak benda nak kena settle. Ingat kan senang nak open bisnes ni, rupa nye susah.

Nasib la ramai yg support, kalau ikut aku. Memang dh lama stop dah, aku ni jenis cepat fedup! HAHA/ Nasib laa ada pakcik tuu, ibu abah semua support. Hilang sikit problem yg nak kena hadap tuu, ringan sikit rasa nye. HEHE

Jemput la tengokk barang yee, nak tauu barang dengan details, letak no wassap korang, nnt aku bagi korang gambar barang yg ade okay :D


0 comments

0 Comments:

Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you