Sunday, 7 August 2016

Next step to success

Cik shuya | 10:55:00 | 0Comments |
Assalammualaikum...

Alhamdulillah, lagi seminggu sticker untuk "SHOP" dah nak siap, hee. Waa, tak sabar nyee nak tunggu sticker dan voucher discount sampai, hee :D

Korang doa doakan la online store aku berjaya yee, if korang nak support boleh la singgah singgah yee, tapi blog tk berapa banyakk gambar lagi. Belum siap sepenuhnye xD Maklum laa, tuan punya badan busy, banyak benda nak kena settle. Ingat kan senang nak open bisnes ni, rupa nye susah.

Nasib la ramai yg support, kalau ikut aku. Memang dh lama stop dah, aku ni jenis cepat fedup! HAHA/ Nasib laa ada pakcik tuu, ibu abah semua support. Hilang sikit problem yg nak kena hadap tuu, ringan sikit rasa nye. HEHE

Jemput la tengokk barang yee, nak tauu barang dengan details, letak no wassap korang, nnt aku bagi korang gambar barang yg ade okay :D


No comments:

Post a Comment

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.