Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Next step to success
Sunday, 7 August 2016 | 10:55:00 | 0 comments
Assalammualaikum...

Alhamdulillah, lagi seminggu sticker untuk "SHOP" dah nak siap, hee. Waa, tak sabar nyee nak tunggu sticker dan voucher discount sampai, hee :D

Korang doa doakan la online store aku berjaya yee, if korang nak support boleh la singgah singgah yee, tapi blog tk berapa banyakk gambar lagi. Belum siap sepenuhnye xD Maklum laa, tuan punya badan busy, banyak benda nak kena settle. Ingat kan senang nak open bisnes ni, rupa nye susah.

Nasib la ramai yg support, kalau ikut aku. Memang dh lama stop dah, aku ni jenis cepat fedup! HAHA/ Nasib laa ada pakcik tuu, ibu abah semua support. Hilang sikit problem yg nak kena hadap tuu, ringan sikit rasa nye. HEHE

Jemput la tengokk barang yee, nak tauu barang dengan details, letak no wassap korang, nnt aku bagi korang gambar barang yg ade okay :D




Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic