Tuesday, 20 September 2016

Chu chuu !

Cik shuya | 23:55:00 | 0Comments |


Assalammualaikum, Hi.

Yayy! finally boleh packing barang tutup segala notes dan berehat ! Alhamdulillah sudah tamat sem ni. Aku boleh lepakk kampungg rileks sat, HAHAH. Dh puas rehat goyang kaki, baru pikiaq nak kemana. Ngehngehh ~

Tren lambat lagi, so ada pakcik ni baik hati belanja cc, kita pun apa lagii, semakkan la blog dengan entry baru. HAHAHA *Gelak jahat sikit. Lepasni hari hari aku bolehh semakkan blog ni, update stok kat blogshop dan lain lain.

Mision pertama aku, balik kampung pekena roti tampal satu dekat kedai ibu, hahaha. Apa pun perut mau kenyang, kan kan! haahhaha. Penat gelak la, Asyik gelak je. Haihh --' Nantikan kepulangan gua ya wahai rakyat jelata :P Bhaii, jumpa japgi.

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.