Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Chu chuu !
Tuesday, 20 September 2016 | 23:55:00 | 0 comments


Assalammualaikum, Hi.

Yayy! finally boleh packing barang tutup segala notes dan berehat ! Alhamdulillah sudah tamat sem ni. Aku boleh lepakk kampungg rileks sat, HAHAH. Dh puas rehat goyang kaki, baru pikiaq nak kemana. Ngehngehh ~

Tren lambat lagi, so ada pakcik ni baik hati belanja cc, kita pun apa lagii, semakkan la blog dengan entry baru. HAHAHA *Gelak jahat sikit. Lepasni hari hari aku bolehh semakkan blog ni, update stok kat blogshop dan lain lain.

Mision pertama aku, balik kampung pekena roti tampal satu dekat kedai ibu, hahaha. Apa pun perut mau kenyang, kan kan! haahhaha. Penat gelak la, Asyik gelak je. Haihh --' Nantikan kepulangan gua ya wahai rakyat jelata :P Bhaii, jumpa japgi.


Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic