"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Chu chuu !
Tuesday, 20 September 2016 at September 20, 2016


Assalammualaikum, Hi.

Yayy! finally boleh packing barang tutup segala notes dan berehat ! Alhamdulillah sudah tamat sem ni. Aku boleh lepakk kampungg rileks sat, HAHAH. Dh puas rehat goyang kaki, baru pikiaq nak kemana. Ngehngehh ~

Tren lambat lagi, so ada pakcik ni baik hati belanja cc, kita pun apa lagii, semakkan la blog dengan entry baru. HAHAHA *Gelak jahat sikit. Lepasni hari hari aku bolehh semakkan blog ni, update stok kat blogshop dan lain lain.

Mision pertama aku, balik kampung pekena roti tampal satu dekat kedai ibu, hahaha. Apa pun perut mau kenyang, kan kan! haahhaha. Penat gelak la, Asyik gelak je. Haihh --' Nantikan kepulangan gua ya wahai rakyat jelata :P Bhaii, jumpa japgi.

0 comments

0 Comments:

Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you