"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Ini atau itu ?
Wednesday, 21 September 2016 at September 21, 2016

Assalammualaikum, Hi 

Disebabkan baby aku dh hampir nazak, Akhirnya aku dapat bodek ibuu nak baby baruu, hahaha. Bagi korang laptop mana okayy ? Aku nak yg battery tahan lama n yg paling penting ringan senang nk bawak pegi memane. Bagi korang yg mana okayy ? Yg sesuai dgn aku ehh ? 



Aku cadang nak beli dekat akulaku, ada tak sesiapa pernah beli dekat situu secara installment? 


4 comments

4 Comments:

Blogger Noor Maizan said on 22 September 2016 at 02:44  

Vote for Acer, hahaha. Kita tak pandai spec dalaman suma tu, tp based on pengalaman sbg student dulu, Acer ni walaupun berat sikit tp dia tahan lasak. Tak pakai fans pun relax je tak shut down sendiri. and affordable price.

Pengalaman la.hahah.


Blogger Cik shuya said on 22 September 2016 at 08:01  

Cdg mmg nak amik acer, sebab parents pun ckp acer okay dgn keadaan diri yg sgt baik bila pkai laptop ni :D HAHA


Blogger Azey Ariez said on 24 September 2016 at 03:35  

Lawanya yg lenovo tu! Hehee. But tbh, i prefer acer la hehee.


Blogger Cik shuya said on 24 September 2016 at 09:03  

Ahaa, tulhaa, berkenan kt lenovo, tp byk yg cakap jgn


Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you