Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Ini atau itu ?
Wednesday, 21 September 2016 | 21:49:00 | 4 comments

Assalammualaikum, Hi 

Disebabkan baby aku dh hampir nazak, Akhirnya aku dapat bodek ibuu nak baby baruu, hahaha. Bagi korang laptop mana okayy ? Aku nak yg battery tahan lama n yg paling penting ringan senang nk bawak pegi memane. Bagi korang yg mana okayy ? Yg sesuai dgn aku ehh ? 



Aku cadang nak beli dekat akulaku, ada tak sesiapa pernah beli dekat situu secara installment? 




Blogger Noor Maizan said...

Vote for Acer, hahaha. Kita tak pandai spec dalaman suma tu, tp based on pengalaman sbg student dulu, Acer ni walaupun berat sikit tp dia tahan lasak. Tak pakai fans pun relax je tak shut down sendiri. and affordable price.

Pengalaman la.hahah.

 
Blogger Cik shuya said...

Cdg mmg nak amik acer, sebab parents pun ckp acer okay dgn keadaan diri yg sgt baik bila pkai laptop ni :D HAHA

 
Blogger Azey Ariez said...

Lawanya yg lenovo tu! Hehee. But tbh, i prefer acer la hehee.

 
Blogger Cik shuya said...

Ahaa, tulhaa, berkenan kt lenovo, tp byk yg cakap jgn

 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic