Wednesday, 21 September 2016

Ini atau itu ?

Cik shuya | 21:49:00 | 4Comments |

Assalammualaikum, Hi 

Disebabkan baby aku dh hampir nazak, Akhirnya aku dapat bodek ibuu nak baby baruu, hahaha. Bagi korang laptop mana okayy ? Aku nak yg battery tahan lama n yg paling penting ringan senang nk bawak pegi memane. Bagi korang yg mana okayy ? Yg sesuai dgn aku ehh ? 



Aku cadang nak beli dekat akulaku, ada tak sesiapa pernah beli dekat situu secara installment? 


4 comments:

  1. Vote for Acer, hahaha. Kita tak pandai spec dalaman suma tu, tp based on pengalaman sbg student dulu, Acer ni walaupun berat sikit tp dia tahan lasak. Tak pakai fans pun relax je tak shut down sendiri. and affordable price.

    Pengalaman la.hahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cdg mmg nak amik acer, sebab parents pun ckp acer okay dgn keadaan diri yg sgt baik bila pkai laptop ni :D HAHA

      Delete
  2. Lawanya yg lenovo tu! Hehee. But tbh, i prefer acer la hehee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaa, tulhaa, berkenan kt lenovo, tp byk yg cakap jgn

      Delete

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.