Saturday, 10 September 2016

Come back

Cik shuya | 12:35:00 | 0Comments |
assalammualaikum,

Setelah sekian lama aku menghilang, kini kembali muncul kan diri, sekali bukak tengok dekat cbox, ada dari sis rara "Tahniah awak menang GA chocolate" tengok date 4sep, halamakk! acane nihh, boleh tebus hadiah lagi ke tidak ni ? hahaha.

Alhamdulillah, dengan quotes tu aku dapat menyentuh hati penganjur GA ( BEGIN A NEW LIFE ) cityzooliecar . Terima kasih

Okay agak agak boleh tebus lagi tk chocolate tu ? ekekeke XD . Siyes tak sangka pun akan menang, aku masuk saje sesuka jee, at last menang pulak. Okay tahniah pada diri sendiri :D

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.