Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Come back
Saturday, 10 September 2016 | 12:35:00 | 0 comments
assalammualaikum,

Setelah sekian lama aku menghilang, kini kembali muncul kan diri, sekali bukak tengok dekat cbox, ada dari sis rara "Tahniah awak menang GA chocolate" tengok date 4sep, halamakk! acane nihh, boleh tebus hadiah lagi ke tidak ni ? hahaha.

Alhamdulillah, dengan quotes tu aku dapat menyentuh hati penganjur GA ( BEGIN A NEW LIFE ) cityzooliecar . Terima kasih

Okay agak agak boleh tebus lagi tk chocolate tu ? ekekeke XD . Siyes tak sangka pun akan menang, aku masuk saje sesuka jee, at last menang pulak. Okay tahniah pada diri sendiri :D


Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic