"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Come back
Saturday, 10 September 2016 at September 10, 2016
assalammualaikum,

Setelah sekian lama aku menghilang, kini kembali muncul kan diri, sekali bukak tengok dekat cbox, ada dari sis rara "Tahniah awak menang GA chocolate" tengok date 4sep, halamakk! acane nihh, boleh tebus hadiah lagi ke tidak ni ? hahaha.

Alhamdulillah, dengan quotes tu aku dapat menyentuh hati penganjur GA ( BEGIN A NEW LIFE ) cityzooliecar . Terima kasih

Okay agak agak boleh tebus lagi tk chocolate tu ? ekekeke XD . Siyes tak sangka pun akan menang, aku masuk saje sesuka jee, at last menang pulak. Okay tahniah pada diri sendiri :D

0 comments

0 Comments:

Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you