Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Go shop
Tuesday, 13 September 2016 | 02:50:00 | 0 comments
Assalammualaikum, Hi

Sekarang masih raya korban kan ? Selamat Hari Raya AidilAdha! Hee. Balik raya nii, okay terkejut! Banyak nye kotak goshop kat rumah *nganga mulut . Ada besar ada kecik ada cinonet ! haa bersepahh kotak! Terkejut kamii nengok barang ibuu dengan abh belii.

Abah cakapp dia tengahh gila tengok benda kat goshop, banyak sangat benda yg dea nakk guna. HAHA. Vacuum la, tudung la, periuk la, kipas laa. Adudud. ketagih rupenyaa goshop ni bak kata abah! BAHAHAHA

yang ibu pulak nasib la tak reti nak online online tengok web bagai ni ibu cakap. Lagi banyakk ibu dapat belii ibu cakapp, kalau idakk lagi penuh la bilik akuu.

kenapa laa gila sangat tengokk barang kat goshop tuu ?

1) sebab barang murah
2) Barang berkualiti
3) Dijamin sampai ke tangan 100%
4) Barang sampai baru bayar

So ibu abah aku cakap, goshop bg orang tua tua mcam diorang senang nk beli apa apa, sebab call je bagitau nk barang apa, nnt diorang hntr kt rumah, brang dah dapt baru bayar. Senang dan boleh dipercayai.

patut laa banyak sangat barang kt rumah nii, patut laa byk sgt orang gile shopping dekat goshop nii. So korang yg nak senang shopping tuu, boleh laa pegi website goshop.com.my untukk shopping ye, jangan rambang mata sudah. hehehe



Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic