"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Go shop
Tuesday, 13 September 2016 at September 13, 2016
Assalammualaikum, Hi

Sekarang masih raya korban kan ? Selamat Hari Raya AidilAdha! Hee. Balik raya nii, okay terkejut! Banyak nye kotak goshop kat rumah *nganga mulut . Ada besar ada kecik ada cinonet ! haa bersepahh kotak! Terkejut kamii nengok barang ibuu dengan abh belii.

Abah cakapp dia tengahh gila tengok benda kat goshop, banyak sangat benda yg dea nakk guna. HAHA. Vacuum la, tudung la, periuk la, kipas laa. Adudud. ketagih rupenyaa goshop ni bak kata abah! BAHAHAHA

yang ibu pulak nasib la tak reti nak online online tengok web bagai ni ibu cakap. Lagi banyakk ibu dapat belii ibu cakapp, kalau idakk lagi penuh la bilik akuu.

kenapa laa gila sangat tengokk barang kat goshop tuu ?

1) sebab barang murah
2) Barang berkualiti
3) Dijamin sampai ke tangan 100%
4) Barang sampai baru bayar

So ibu abah aku cakap, goshop bg orang tua tua mcam diorang senang nk beli apa apa, sebab call je bagitau nk barang apa, nnt diorang hntr kt rumah, brang dah dapt baru bayar. Senang dan boleh dipercayai.

patut laa banyak sangat barang kt rumah nii, patut laa byk sgt orang gile shopping dekat goshop nii. So korang yg nak senang shopping tuu, boleh laa pegi website goshop.com.my untukk shopping ye, jangan rambang mata sudah. hehehe

0 comments

0 Comments:

Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you