"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Cuti sem
Wednesday, 14 September 2016 at September 14, 2016
Assalammualaikum, Hi 

Wehh tak sabar nya nak cuti sem, kali nih cuti sem lama, hehe. Boleh la kite berjimba lama lama, berholiday berhuhu semua, kumpul dengan mmbe balik, lepak. Cakap je lebih ni. Kang bila dah cuti, balik kampung, duduk rumah, ngadap laptop, takpun tido --' 



Tapi cuti sem kalini, aku rasa nak holiday la, kumpul kenangan banyak2 dengan mmbe kan. Macam best je. lepak dengan mmbe macam dulu, mengila masuk air sesama, alahai terkenang pulak perangai buruk aku dulu. HEHE.



seronok weh, kalau aku dapat lepak cenggini tepi pantai kan. Lepak tido, fuhh nikmat nye dapat tido. Takde orang kacau. Hopefully, ibu abah bagi g holiday cuti sem nii. Nak pegi tioman island, boleh snorkeling kat sana nnt, berenang dengan nemo ke kan, kahkah! berangan lebih. 

0 comments

0 Comments:

Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you