Wajah baru

Assalammualaikum, Hi Jalan jalan blog orang lain tadi, tetiba terasa nak tukar wajah cikshuya.blogspot.com ni. Godek punya godek, finally ...

Assalammualaikum, Hi

Jalan jalan blog orang lain tadi, tetiba terasa nak tukar wajah cikshuya.blogspot.com ni. Godek punya godek, finally jumpa jugak template yg aku rasa menarik walaupun simple kan. Aku download je template ni, kat sini . Ini la hasil nya. Lepas 2-3 jam menggodek. HAHA. Simple je, dah takde kucen gerak gerak kat tepi tuu. Pakai 2-3 hari dulu. Nanti dah rasa rindu kucen hitam tu, tukar balik. HAHAHA

Before


After


Apa komen korang? Yay or nay ?

You Might Also Like

6 comments

  1. nampakk kemass la , template apa awak guna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke? Thanks, template biasa, tp install dekat link atas tu

      Delete
  2. Before tu nampak comel juga sebab ada cat2..hehehhe

    ReplyDelete
  3. Yay. dua dua comel sebenarnya, tp yg baru ni nmpk matured sikit,hahahah. blog mai je masih mcm bebudak skolah,adehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA, blog jelaa yg nampak matured, orang nye tak. HEe

      Delete

Followers