Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Wajah baru
Friday, 16 September 2016 | 01:14:00 | 6 comments
Assalammualaikum, Hi

Jalan jalan blog orang lain tadi, tetiba terasa nak tukar wajah cikshuya.blogspot.com ni. Godek punya godek, finally jumpa jugak template yg aku rasa menarik walaupun simple kan. Aku download je template ni, kat sini . Ini la hasil nya. Lepas 2-3 jam menggodek. HAHA. Simple je, dah takde kucen gerak gerak kat tepi tuu. Pakai 2-3 hari dulu. Nanti dah rasa rindu kucen hitam tu, tukar balik. HAHAHA

Before


After


Apa komen korang? Yay or nay ?



Blogger Shafuhan Smab said...

nampakk kemass la , template apa awak guna?

 
Blogger Cik shuya said...

Yeke? Thanks, template biasa, tp install dekat link atas tu

 
Blogger Rockysweety 90 said...

Before tu nampak comel juga sebab ada cat2..hehehhe

 
Blogger Cik shuya said...

Hee, thanks :D

 
Blogger Noor Maizan said...

Yay. dua dua comel sebenarnya, tp yg baru ni nmpk matured sikit,hahahah. blog mai je masih mcm bebudak skolah,adehh

 
Blogger Cik shuya said...

HAHA, blog jelaa yg nampak matured, orang nye tak. HEe

 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic