Saturday, 24 September 2016

Hoki

Cik shuya | 08:28:00 | 0Comments |


Bila aku terpandang stick hoki aku tadi, tetibaa aku rinduu zaman main hoki dulu. Kurus jee aku masa main hoki dulu. Aku rindu player SAGORIAN , player HILIR PERAK, player DATO' SAGOR. Siyess aku cakap aku rindu. Banyak kali jugak aku makan stick hoki nii. Dalam padang pernah luar padang pernah, dekat rumah pun aku biasa makan, AHAHA

Dulu, masa habis spm, aku fikir nak cari UNI/KOLEJ yg ada hoki, tp nak buat macam mana, keadaan lutut tk mengizinkan aku main balik, SEDIHH  Lama kot aku berjinak dengan hoki ni. Masuk je sek menengah. FORM1. Aku terus masuk hoki. Pagi sampai ke petang. Petang bwk ke malam. Asyik hoki hoki hoki. Sampai aku tkde masa konon nye nk pegang buku. Padahal aku yg malas. Sampai la aku form 4 aku jadi striker. Naik form 5 aku jadi keeper. Badan berat 

Sebab hoki jugak abah bagi aku stick fav aku. Abah belanja aku kasut fav aku. And sebab hoki jugak aku kena tibai dengan stick hoki. HAHAHA Sebab apa? Takyah tanya laa. KAHKAH 

Aku rindu gila dekat bebudak hilir perak 2014, entah deme ingat aku lagi ke tidak. EM EMM. Aku rindu rara, diba, emm. Kalau la dapat satu team dengan diorang lagi kan best. Buat reunion sesama dengan bebudak hoki. EMM EMM. RINDUU WEHH RINDU 

Aku rindu korang beb ! Semoga dapat contact lagi. 

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.