"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Lecturer ohh lecturer !
Friday, 23 September 2016 at September 23, 2016
Assalammualaikum, Hi.

Tadi, aku scroll punya scroll dekat fb, Terjumpa pulak satu gambar ni pasal lecturer. Fuhh! Komen dekat situ, pedass sungguh. Ada yang bagi komen positif and tak kurang jugak komen negatif nyaa.


Disebab kan satu gambar ni, ramai student dan ex student berkampung mengomen dekat gambar ni. Ada yang bagi komen positif, benda ni just untuk mendisiplinkan student ja, tapi ada jugak yg bagi komen negatif, cakap lecturer tak patut hina kerja pelajar. Aku tak pernah la lagi assignment kena campak dalam tong sampah. Tapi assignment terbang tu ada dah. AHAHA








So, apa komen korangg ? HAHA 

3 comments

3 Comments:

Blogger Noor Maizan said on 23 September 2016 at 05:39  

Biasalah tu lecturer campak, lecturer koyak, lecturer tumbuk meja... Salah kita juga kan... Belum masuk dunia pekerjaan lagi, hati kena sado. Dah tahu lecturer garang janganlah buat hal. tak pun, lecturer ni dah lama jadi baik lepastu dh hilang sabar. Biasalah student kalau org bagi muka akan melampau.


Blogger Cik shuya said on 23 September 2016 at 06:33  

Tulhaa, mungkin jugakk la kn, lecturer tu dah byk bersabar tu yg naik angin tu. Kn dh kena :D


Blogger Eeiou _ said on 23 September 2016 at 20:35  

Well this thing happens in real world, once you dah kerja nanti.
So tak salah lecturer tu buat macam tu. Students need to discipline themselves. Be on time - time is precious! hehehe.


Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you