Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Lecturer ohh lecturer !
Friday, 23 September 2016 | 01:40:00 | 3 comments
Assalammualaikum, Hi.

Tadi, aku scroll punya scroll dekat fb, Terjumpa pulak satu gambar ni pasal lecturer. Fuhh! Komen dekat situ, pedass sungguh. Ada yang bagi komen positif and tak kurang jugak komen negatif nyaa.


Disebab kan satu gambar ni, ramai student dan ex student berkampung mengomen dekat gambar ni. Ada yang bagi komen positif, benda ni just untuk mendisiplinkan student ja, tapi ada jugak yg bagi komen negatif, cakap lecturer tak patut hina kerja pelajar. Aku tak pernah la lagi assignment kena campak dalam tong sampah. Tapi assignment terbang tu ada dah. AHAHA








So, apa komen korangg ? HAHA 


Blogger Noor Maizan said...

Biasalah tu lecturer campak, lecturer koyak, lecturer tumbuk meja... Salah kita juga kan... Belum masuk dunia pekerjaan lagi, hati kena sado. Dah tahu lecturer garang janganlah buat hal. tak pun, lecturer ni dah lama jadi baik lepastu dh hilang sabar. Biasalah student kalau org bagi muka akan melampau.

 
Blogger Cik shuya said...

Tulhaa, mungkin jugakk la kn, lecturer tu dah byk bersabar tu yg naik angin tu. Kn dh kena :D

 
Blogger Eeiou _ said...

Well this thing happens in real world, once you dah kerja nanti.
So tak salah lecturer tu buat macam tu. Students need to discipline themselves. Be on time - time is precious! hehehe.

 

Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic