Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Wajah baru
Tuesday, 2 August 2016 | 05:55:00 | 0 comments
Assalammualaikum, selamat malam,
waa, lamanye aku tak update. act taktau nak update apa. Penyakit malas dah datang memang semua benda aku malas nak buat. Hee XD

tetiba pulak harini aku ter-rajin nak edit blog ni, for the first time aku guna blogskins sendiri, hahaha. Header guna pixlr je, senang tk payah nak edit bagi transparent semua, dh siap sedia jadi transparent. Tapi pening kepala laa nak cari icon comel nak tepek kan. ahahah.



Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic