Tuesday, 2 August 2016

Wajah baru

Assalammualaikum, selamat malam,
waa, lamanye aku tak update. act taktau nak update apa. Penyakit malas dah datang memang semua benda aku malas nak buat. Hee XD

tetiba pulak harini aku ter-rajin nak edit blog ni, for the first time aku guna blogskins sendiri, hahaha. Header guna pixlr je, senang tk payah nak edit bagi transparent semua, dh siap sedia jadi transparent. Tapi pening kepala laa nak cari icon comel nak tepek kan. ahahah.

No comments:

Post a Comment