Tuesday, 7 April 2020

Giveaway dari cikshuya


Assalammualaikum. Hi gaiss!

Maafkan aku dh dua tiga hari senyap. Busy sikit. Ehehehe. Busy fikir nk cat bilik warna apa, nk decor bilik macam mana nk beli barang2 dekat ikea ke shoppee. Pastu dok berangan nk PC GAMING padu. Aigoo! Apa kena lah aku ni. Asyik terbayang kn pc gaming dari racun7ech tuu. Betul punya racun wehh. Walaupun aku ni tkde la main game sgt, tp aku boleh je duduk berjam jam untuk edit blog. Hahaha. Tp kenkadang ada jugak la game aku layan. Macam fifa ke, Blackshot ke. Hehe

Okayy stop melalut st. Ingat tk giveaway aku cakap tu? Betul punya giveaway aku nk bagi nii tau. Hahaha ada ke yg memain? 😛 Giveaway aku tkde syarat pun. Korang sudi follow lah blog aku yg tk seberapa ni. Sila sila kan lah sudi ye. Hahahahah. Mcm paksa ek.

Utk korang yg nak join tu. korang letak kt comment yg ni tauu. Sebab aku akan pilih randomly ye. Kalau sikit orang join. Tak sambutan. Em emm. InshaAllah dalam 5-10 orang jugak aku pilih. Hahahahah. Maklom laa, tiada siapa yg melawat kt sini. Kan kan 😭

Sekiranya nama korang ada kt bawah ni. Aku ucapkan semoga berjaya tauu. Dont worry aku tkde nk pilih pilih kasih. Kasih yg aku bagi selalu disiasiakan. Eh? Menyelit pulak. Hahahaha. Korang tengokk lah nama korang kt bawah ni tauu. Kalau tkde. Sila tambah dkt komen. Thankyou pada yg sudi.

Sicantik manis

1) Cuya
2) ATIKAH TAHIR
3) YYSELLA
4) HAZIQAH
5) HANNA
6) HANACHIE
7) EIYQA HAZIQAH
8) AFIE
9) NATASHA
10) SYIRAH
11)
12)

Goodluck ye korangg. Kalau nk ajak kawan2 join pun boleh. Dari ig ke fb ke. Just komen dkt bawah ni tauu. 14hb Aku umumkan pemenang. 

6 comments:

  1. macamana nak join ni? hehehe

    ReplyDelete
  2. Just copy yg kt atas tu. Makesure skli dgn nbe tauu. Sbb nnt sng nk pilih. Hee. Nama and link blog. If ada kawan2 nk join dari ig or fb. Boleh letak nama dia and link ig.

    ReplyDelete
  3. Jom singgah,,ada lagu ciptaan baru nak share..heee

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/04/lagu-kedua-cuya-ada-background-music.html

    ReplyDelete
  4. oh baru nak join tapi harini dah 20 ehehe

    ReplyDelete
  5. hi ! jemput datang ke blog sye juga ye hihi btw love your blog style !! nunatrium.blogspot.com

    ReplyDelete