"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Suhaida. Im wanna make my parents proud. My enemy jealous and myself satisfied. 21y/o. LANGKAP aku si penebar roti canai
italic bold

NETWORK


DO FOLLOW ME. NO HARSH WORD! Do email me, if ada apa apa cadangan, request etc.


FOLLOW ME



RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


Keterujaan Melonjak naik
Monday, 8 August 2016 at August 08, 2016
Assalammualaikum gais,

Haritu aku ada cakap pasal sticker tu kan, kan. Ingat tak? Sticker dahh siap design  Simple je deorang buat, korang rasa okayy takk ?


Acane? Okay ke tidak? Simple je kan? Tp ni baru sample je, tak siap sepenuhnye lagii, even sample je, tahap keterujaan aku melonjakk naik 97% HAHA, sebab apa, sebab sticker aku dah nampak wajahh, hehee

Murah pun murahh tau buat kat tempat aku buat ni, If korang stay luar dari Teluk Intan Perak. Korang boleh search kt fb, Official Page diorang. BANNER LABS. Serius cantk design diorang tauu. Harga sangat berpatutan. Macam mcam diorang boleh buat, BANNER, STICKER, BAJU, KAD KAWEN, BUKU RESIT, DLL. Servis diorang mmg puas hati, if korang nak dalam kuantiti yg banyak , design yg tiptop meletops! Dengan harga yang murah. Memang BANNER LABS ni sesuai utk korangg 

0 comments

0 Comments:

Post a Comment






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Thank you