Monday, 8 August 2016

Keterujaan Melonjak naik

Cik shuya | 20:12:00 | 0Comments |
Assalammualaikum gais,

Haritu aku ada cakap pasal sticker tu kan, kan. Ingat tak? Sticker dahh siap design  Simple je deorang buat, korang rasa okayy takk ?


Acane? Okay ke tidak? Simple je kan? Tp ni baru sample je, tak siap sepenuhnye lagii, even sample je, tahap keterujaan aku melonjakk naik 97% HAHA, sebab apa, sebab sticker aku dah nampak wajahh, hehee

Murah pun murahh tau buat kat tempat aku buat ni, If korang stay luar dari Teluk Intan Perak. Korang boleh search kt fb, Official Page diorang. BANNER LABS. Serius cantk design diorang tauu. Harga sangat berpatutan. Macam mcam diorang boleh buat, BANNER, STICKER, BAJU, KAD KAWEN, BUKU RESIT, DLL. Servis diorang mmg puas hati, if korang nak dalam kuantiti yg banyak , design yg tiptop meletops! Dengan harga yang murah. Memang BANNER LABS ni sesuai utk korangg 

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.