Princess Panda
"At my lowest : Allah is my 'HOPE' , At my darkest: Allah is my 'LIGHT' , At my weakest : Allah is my 'STRENGTH' , At my saddest : Allah is my Comforter"

Keterujaan Melonjak naik
Monday, 8 August 2016 | 20:12:00 | 0 comments
Assalammualaikum gais,

Haritu aku ada cakap pasal sticker tu kan, kan. Ingat tak? Sticker dahh siap design  Simple je deorang buat, korang rasa okayy takk ?


Acane? Okay ke tidak? Simple je kan? Tp ni baru sample je, tak siap sepenuhnye lagii, even sample je, tahap keterujaan aku melonjakk naik 97% HAHA, sebab apa, sebab sticker aku dah nampak wajahh, hehee

Murah pun murahh tau buat kat tempat aku buat ni, If korang stay luar dari Teluk Intan Perak. Korang boleh search kt fb, Official Page diorang. BANNER LABS. Serius cantk design diorang tauu. Harga sangat berpatutan. Macam mcam diorang boleh buat, BANNER, STICKER, BAJU, KAD KAWEN, BUKU RESIT, DLL. Servis diorang mmg puas hati, if korang nak dalam kuantiti yg banyak , design yg tiptop meletops! Dengan harga yang murah. Memang BANNER LABS ni sesuai utk korangg 


Post a Comment


Older Post | Newer Post
Owner


Hi, im Cikshuya, welcome to my blog.
Visit Blogshop

Sembang

Sila tinggalkan jejak korang yee, no harsh word please

Credit

IMAGE Encik google
TUTO
Recently


FAV Topic